Home / Help

Help: FAQ

Wat kan ik verwachten op Animaties.com?

Op Animaties.com draait alles om afbeeldingen voor web gebruik: Naast gifs (dit zijn bewegende afbeeldingen) kunt u ook clip art vinden. Deze afbeeldingen zijn vooral handig bij het optisch wat speelser maken van teksten. Deze zijn zowel statisch als bewegend.

Aangezien wij een ruime keuze bieden is een duidelijke organisatie van de individuele categorieën heel belangrijk voor ons. Op deze manier kunt u gifs of clip art van bepaalde thema's snel en eenvoudig vinden.

Daarnaast bieden we ook nog de mogelijkheid om gratis wenskaarten te versturen. Al onze afbeeldingen kunnen elektronisch verstuurd worden als e-card. U kunt het ontwerp zelfs bepalen door verschillende keuzes qua achtergrond, kleuren en lettertypes, allemaal naar uw eigen smaak. Wij hebben de juiste wenskaart voor iedere gelegenheid.


Waar komen jullie afbeeldingen vandaan?

Alle afbeeldingen die wij aanbieden zijn of verstrekt door onze gebruikers of ze zijn gemaakt of verzameld door ons team. Bij afbeeldingen die door onze gebruikers worden geüpload hebben wij geen controle over de inhoud. Dit geldt zowel voor de tekst als de afbeeldingen zelf. In het geval dat bepaalde afbeeldingen of wenskaarten inbreuk maken op auteursrechten of niet aan onze interne richtlijnen voldoen, stuur ons dan alstublieft een kort bericht via e-mail. Wij zullen dergelijke afbeeldingen direct verwijderen.


Is jullie aanbod gratis?

Natuurlijk. Al onze afbeeldingen en wenskaarten hier op Animaties.com zijn 100% gratis. U kunt gebruik maken van dit aanbod zonder verborgen kosten of verborgen voorwaarden. Wij financieren onze inhoud uitsluitend door reclame en op deze manier kunnen wij onze website en onze manuren betalen. Voor ons is het gratis toegang verlenen tot ons archief zonder enige kosten van het allerhoogste belang.


Zijn rechtstreekse links naar de bewegende gifs toegestaan?

Absoluut! Gifs mogen gelinkt worden bij het chatten, forums, blogs en zelfs op uw eigen website en in e-mails. Onder elke afbeelding vindt u een UBB code en een HTML code die dit mogelijk maakt. Kopieer simpelweg de code en plak deze op de juiste plek. De enige voorwaarde voor het direct linken: Maak geen wijzigingen in de code!


Zijn er ook mogelijkheden voor het verdere gebruik van de bewegende gifs?

U kunt natuurlijk alle bewegende afbeeldingen blijven gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is op de download knop van de geselecteerde gif te drukken. De afbeelding wordt dan gedownload en u kunt het op uw computer of webruimte opslaan.


Hoe kan ik de afbeeldingen gebruiken?

U kunt onze afbeeldingen zowel privé als voor uw bedrijf gebruiken. U kunt ze integreren in:

  • Websites
  • Blogs
  • Forums
  • Sociale Netwerken
  • Gastenboeken

Gebruik simpelweg de beschikbare UBB Code of HTML code. U kunt onze afbeeldingen delen door het versturen van digitale en gratis wenskaarten (e-card). Het voordeel van het direct linken dat onze andere gebruikers minder last hebben van web verkeer.


Wat mag ik niet doen met de afbeeldingen?

U heeft geen toestemming om:

  • de afbeeldingen toe te voegen aan verzamelingen of afbeelding archieven. Ze gebruiken om een collectie of afbeelding archief te beginnen.
  • de categorieën of hun structuur te kopiëren.
  • de afbeeldingen commercieel te gebruiken door ze te reproduceren in de vorm van ansichtkaarten, T-shirts, boeken of soortgelijke.
  • de gifs te gebruiken bij het maken van logo's.
  • de gifs te publiceren in gedrukte media zoals catalogi, folders of magazines.